Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Promovare Turistică
, ,

Zenzia Glamping, confort și eleganță în mijlocul naturii

20 August 2024 0 Comentarii

Un adevărat sanctuar de liniște în mijlocul naturii s-a deschis la Piatra-Neamț!

O punte între două lumi, glampingul Zenzia s-a născut din dragoste pentru natură și pentru turiștii care o respectă și au grijă de ea.

Zenzia este oază, popas, este locul unde nu ai cum să nu te îndrăgostești de foșnetul, zumzetul, freamătul naturii, de priveliști de vis, de cer înstelat și dimineți răcoroase.

Zenzia Glamping reprezintă încă un motiv ca să călătorești la Neamț, să descoperi încă o față a României frumoase. Aici, în inima Moldovei, pe Valea Bistriței, la Piatra-Neamț, la doar 15 minute de centrul orașului, șase domuri elegante, cochete te așteaptă să trăiești din plin magia locului în toate anotimpurile și felurile în care acesta ni se arată. Cu o suprafață de 30 de metri pătrați și baie interioară complet echipată, fiecare dom poate găzdui 2 adulți și 1 copil, toate cele șase fiind funcționale și în afara sezonului cald.

Pentru că respectă principiile de dezvoltare sustenabilă a turismului, Zenzia Glamping contribuie la conservarea habitatului natural și protecția biodiversității locale într-un loc pitoresc și nealterat, în zona Bâtca Doamnei, unde multe dintre facilitățile de glamping adoptă practici eco-friendly, cum ar fi utilizarea energiei regenerabile odată cu montarea panourilor fotovoltaice, reutilizarea materialelor și reducerea consumului de apă.

Tot ca reper al sustenabilității, turiștii vor putea cunoaște practicile, produsele și cultura comunității locale, iar prin activitățile de explorare a naturii și prin intermediul excursiilor ghidate, aceștia vor dobândi o mai mare apreciere pentru frumusețea și fragilitatea mediului înconjurător.

Glampingul, formă rafinată de camping, a câștigat popularitate în ultimii ani, atrăgând turiști care doresc să se bucure de peisaje naturale fără a renunța la facilitățile unui hotel de lux. Zenzia Glamping, concept revoluționar în Piatra-Neamț, a fost selectat ca beneficiar al programului TRACE – SMEs TRAnsition for a European Circular tourism Ecosystem și al programului The European Tourism Sustainability Monitoring 2030 (ETSM2030), ambele finanțate de Uniunea Europeană.

Despre toată experiența Zenzia Glamping, rezervări și multe alte detalii, găsiți accesând site-ul glamping.ro

Tot în Piatra-Neamț, poți petrece timp agreabil în căsuța minunată și idilică Dimineți în cerdac. Gazdele sunt primitoare și cu multă inițiativă în ceea ce privește activitățile și surprizele destinate oaspeților care le trec pragul. Povestea casei poate fi înțeleasă în fiecare lucru ales cu grijă și așezat la locul potrivit și se ascunde deopotrivă în numele camerelor, aducând în memorie trăirile avute alături de bunici în copilărie, după cum scrie chiar pe site-ul acestui spatiu de poveste.

În curând, va fi gata pentru turiști și proiectul Poem Rural de Piatra-Neamț

Din rândul spațiilor inedite pentru turiști, tot de dată mai recentă și care ascund povești uimitoare, face parte și Tiny Moldovibe, o căsuță cu vedere la Cetatea Neamțului care a fost construită pe roți de o româncă ce a revenit în țară după 20 de ani de muncă în Florența.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.