Home » Alte evenimente

Expoziție de pictură Sulfinița Ailenei, la Biblioteca Județeană

17 October 2024 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește expoziția de pictură intitulată „Anotimpuri“ și semnată de Sulfinița Ailenei, în spațiul expozițional de la parterul Corpului A, în perioada 15-31 octombrie 2024.

„Sunt foarte fericită și, în același timp, emoționată, fiindcă mă aflu la cea de-a doua expoziție personală la Biblioteca Județeană «G.T. Kirileanu» Neamț.

Pentru mine, pictura a devenit un refugiu și un hobby care mi-a colorat viața, mi-a scos în cale oameni minunați, mi-a adus liniște și multe satisfacții. Lucrez în ulei, îmi place să folosesc multă culoare și mereu parcă mai e ceva de adăugat. Mulțumesc mult tuturor celor care apreciază ceea ce fac! Sunt convinsă că mai am multe de învățat în arta picturii în general și sunt la fel de convinsă că nu voi renunța niciodată.

Titlul expoziției reprezintă, de fapt, anotimpul din suflet, care își pune mereu  amprenta și se regăsește mai mult sau mai puțin în toate lucrările mele și, în mare măsură, cred în tot ceea ce facem.

Ca mentor în primii ani de școală, la Școala Gimnazială «Dumitru Almaș» Negrești, l-am avut profesor pe Mircea Răsvan Ciacâru. La Școala Populară de Artă a Centrului pentru Cultură și Arte «Carmen Saeculare» am descoperit un colectiv de oameni minunați, cărora vreau să le mulțumesc și, în mod deosebit și cu recunoștință, îi mulțumesc profesorului Radu Cristian Macavei“, a precizat Sulfinița Ailenei.

Sulfinița Ailenei

Sulfinița Ailenei este absolventă a Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, clasa profesorului Radu Macavei, promoția 2022.

A obținut premii și mențiuni la numeroase concursuri artistice locale și naționale (Brăila, Galați, Suceava), precum și Locul I la Concursul Național de Arte Plastice „Nicolae Milord“, secțiunea Pictură, Piatra-Neamț, ediția 2021.

A participat la expoziții colective de pictură, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, Sestri Art Gallery Piatra-Neamț și, nu în ultimul rând, pe Aleea Artiștilor de pe platoul Curții Domnești.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.